All juniors in Illinois will take the SAT exam on Tuesday, April 13. This exam serves as a college entrance exam and is a graduation requirement for all students in Illinois. The exam schedule can be found here: SAT + Essay Testing Schedule. Students do not have to register for this exam.
8:10-9-9:15 Section #1: Reading Test 65 Minutes
9:15-9:25 Break (10 Minutes)
9:25-10:00 Section #2: Writing and Language Test 35 Minutes
10:00- 10:25 Section #3: Math Test No Calculator 25 Minutes
10:25-10:30 Break (5 Minutes)
10:30-11:25 Section #4 Math Test W/Calculator 55 Minutes
11:35 Common Dismissal
11:45 Buses Depart
Make Up Exam: The make-up date for this exam is Tuesday, April 27.